Vallina’s Gin

Vallina’s Gin

De Limburgse gin met een Grieks temperament

Deze bijzondere gin dankt haar eigenheid en unieke karakter zowel aan de infusie met de tranen van de mastiekboom als aan het unieke verhaal achter de gin.

Vallina Nelles, mixologiste en zaakvoerder van restaurant O Geros en De Griekse frituur is een bezige bij. Ze combineert met een natuurlijke charme haar professionele werkzaamheden en haar toewijding aan haar echtgenoot Andy en zoontje Nicola.

Haar passie en talent voor mixologie dreven haar ertoe een uniek ginrecept uit te werken. Deze gin moest een perfecte match vormen met de mediterrane sfeer van O Geros. Drie jaar geleden kwam Vallina’s gin op de markt. Het werd een schot in de roos; mede door de niet aflatende steun en hulp van haar gezin en familie die samen met haar de zaken runnen.

Omdat O Geros en De Griekse Frituur nu eenmaal staan voor familiale sfeer en gezelligheid werkt Vallina zonder distributeur, zonder verdeler of investeerder. Je bestelt Vallina’s gin rechtstreeks bij haar. Een telefoontje naar Vallina en je bent een unieke gin en een gezellig telefoongesprekje rijker.

 

“Vallina’s Gin” wordt  exclusief op de markt gebracht. i.s.m. Distillery Massy in Houthalen.

Wil je zeker zijn van een fles “Vallina’s Gin”, dan kan je nu reeds een bestelling plaatsen.
089 35 89 35
info@vallinasgin.com

cropped-Vallinasgin_definitief_banner_fb_6-1.jpg