Vallina


Hallo! Ik ben Vallina en ik woon samen met mijn echtgenoot Andy en zoontje Nicola in Genk.

Bij O Geros, het restaurant dat al 3 generaties in handen van mijn familie is, ben ik de gastvrouw en mixologist. Samen met mijn moeder verwelkom ik er onze gasten in een familiale sfeer. Zij kunnen er genieten van verfijnde, mediterrane gerechten met Griekse accenten.

Om in de juiste sfeer te komen, verwen ik onze gasten graag met een verrassend en eigenzinnig drankje. Een glaasje gevuld met passie en een meesterlijke mix van dranken, gesigneerd volgens de originaliteit van de gastvrouw.

Mijn drang naar nieuwe prikkels en de passie voor het creëren brachten mij enkele jaren geleden tot het mixen van drankjes. De wereld van de mixologie is voor mij als het ware een speeltuin. Het is de plek waar ik volgens de regels en met de juiste productkennis naar eigen fantasie en aanvoelen kan variëren en experimenteren. Ik kijk dan ook steeds uit naar de maandelijkse opleidingen om er van de “Besten” te leren.

En nu wil ook ik mijn stempel zetten op een drankje. Niet zomaar een drankje, maar een gin… een unieke en originele gin … “Vallina’s Gin”.

Mijn gasten in het restaurant zijn reeds fan! Ik zou graag mijn horizon verruimen met Vallina’s Gin.

Als “spring in ’t veld” deel ik mijn kennis graag met anderen. Je kan me contacteren voor een boeiende workshop of een gin & tonic degustatie. Bovendien kan je online meegenieten van mijn creaties.

Je kan mij volgen op:

Instagram: @ogeros_restaurant @vallinas_taste
Twitter: www.twitter.com/ogeros
Facebook: Vallina’s Gin en O Geros
Website: www.ogeros.be